کد خبر: ۶۰۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۰
همان طور که به فصل بهار نزدیک می‌شویم، آلرژی‌های فصلی میان افراد حساس به آلرژن‌ها افزایش می‌یابد. این زمان از سال، طبیعت در حال گرده افشانی است و دانه‌های گرده در همه جای هوا پخش است.
۴ نکته مفید برای کسانی که آلرژی دارند
به گزارش تدبیر نو به نقل از باشگاه خبرنگاران، همان طور که به فصل بهار نزدیک می‌شویم، آلرژی‌های فصلی میان افراد حساس به آلرژن‌ها افزایش می‌یابد. این زمان از سال، طبیعت در حال گرده افشانی است و دانه‌های گرده در همه جای هوا پخش است. استنشاق این مواد گاهی می‌تواند باعث بروز علائم شدید حساسیت مانند نفس تنگی، سرفه، عطسه، آبریزش بینی، خارش چشم، بدن، تب، آسم، خس خس سینه و دیگر علائم آلرژی شود. وقتی آلرژن وارد بدن شود، سیستم ایمنی پادتن‌هایی ترشح می‌کند که باعث آزاد شدن هیستامین و بروز این علائم می‌شود.

نکات و راهکارهای خانگی مختلفی وجود دارد که می‌تواند به کاهش و تسکین علائم آلرژی در این فصل کمک کند:

چای و دمنوش گیاهی بنوشید
از درمان‌های موثر برای آلرژی و تسکین علائم آن یک فنجان نوشیدنی گرم است. مثلا برای بهبود خس خس سینه، می‌توانید ۱ قاشق چای خوری زنجبیل یا شیرین بیان به فنجان چای تان اضافه کنید.

دم کردن چای برگ گزنه هم به همین ترتیب برای ناراحتی سینه پیشنهاد شده است.

در خانه بمانید
اگر آب و هوا مناسب نیست احتمال بروز علائم انرژی بالا می‌رود؛ به خصوص روزهایی که باد شدید است. پس اگر آلرژی دارید در خانه بمانید و در و پنجره‌ها را ببندید. با اینکار از ورود دانه‌های گرده‌ی گل به خانه جلوگیری می‌کنید. اگر زیاد حساسیت دارید می‌توانید ماسک بزنید تا کمتر در معرض عوامل آلرژی زا قرار بگیرید.

از روغن‌ها و کرم‌ها استفاده کنید
معمولا گرد و خاک و عوامل آلرژی زا از مجاری تنفسی وارد بدن می‌شوند. برای مقابله با آن‌ها می‌توانید غشای مخاط بینی را با روغن یا کرم چرب کنید تا از تماس مستقیم آلرژن‌ها با سطح داخلی بینی جلوگیری کنید. در نتیجه شدت علائم آلرژی به میزان قابل توجهی کاهش میابد.

از این غذاها پرهیز کنید
توصیه می‌شود رژیم غذایی سبکی داشته باشید. زیرا فصل در حال تغییر است. لبنیات مانند پنیر و دوغ و همچنین میوه‌های خشک، ترشی، سرکه و نان ممکن است باعث وخیم شدن علائم آلرژی بشوند؛ پس تا حد ممکن مصرف این مواد را را در رژیم غذایی خودتان کاهش دهید.
نام:
ایمیل:
* نظر: